top of page

DE MISSIE VAN HEMOTIS

Het is triest om toe te geven maar we maken officieel deel uit van de eerste generatie "losers". De generatie waar 20 jarige mannen evenveel testosteron hebben als de 65+ers van het jaar 2000. De generatie die leeft voor de goedkeuring van andere. Die zich eenzamer voelt doen ooit tevoren ondanks er meer telefoons dan mensen zijn op aarde. De generatie die je mee naar de afgrond sleept als je dit niet komt te beseffen.

 

Het word tijd om wakker te worden en te stoppen met jezelf afvragen wat je kon zijn. Dit gaat niet om het stoppen van je opleiding of het stoppen van je 9 tot 5. Dit gaat erom wat je doet met de tijd die je over hebt. Hier bij Hemotis gaan we focussen op de dingen die jouw op het lange termijn beter, slimmer en sterker maken. Voor mij begon dit allemaal met ondernemen. Want er zat geen nadeel aan het aangaan van een nieuwe uitdaging, en er zat al helemaal geen nadeel aan het verdienen van een extra zakcentje en het bewuster worden van mijn financiële situatie.

 

Leer hier hoe je jouw eigen side hustles kan starten, leer hoe je kunt gaan ondernemen, leer hoe geld werkt en hoeveel je wel niet kunt bereiken wanneer jij jouw financiële situatie optimaliseert. Hier bij Hemotis doen we dit samen, op de meest eenvoudige, realistische en leerzame manier.

Doe je mee?

Scope (1).gif

OVER TIM SCHAPENK

Welkom bij Hemotis, het platform waar mensen samen komen om te leren over onderwerpen zoals ondernemen en financiën. Maar hier wil ik in het kort beschrijven hoe dit voor mij allemaal is begonnen?

 

Mijn naam is Tim Schapenk, geboren op 8 mei 1999 als zoon van de inmiddels overleden Henk Schapenk. Werkende als magazijnbeheerder bij een metaalfabriek leek hij voor de gemiddelde buitenstaander misschien niet veel speciaals. Maar voor mezelf en de mensen om hem heen was hij bij verre de meest intelligente, welbespraakte en tactische man is die zij en ik ooit hebben gekend.

 

Hij heeft er dan ook voor gezorgd, direct en soms indirect, dat ik te allen tijde complete controle heb over mijn succes, gedachtegang en situatie. Het is mijn bedoeling de levenslessen die hij mij heeft geleerd te combineren met mijn eigen onderneming kennis. Om vervolgens jou te helpen met de belangrijke aspecten van het leven. Leer ondernemen, leer hoe geld werkt en leer belangrijke persoonlijke lessen die mij veel hebben geholpen. Begin vandaag en samen gaan we elke dag voor beter.

IMG_5940_edited.jpg
IMG_2226_edited.jpg

Om wat dieper in te gaan op de ervaringen die ik gedurende jaren heb opgedaan heb ik een lijst gecreëerd waarin de belangrijkste dingen staan.

 

- HBO Business, hier heb ik mijn basiskennis aan business en marketing op gedaan. Een prima basis om te hebben als je voor stabiliteit wilt gaan maar voor mij niet zo leerzaam als je eigen theoretische onderzoek.

- 9 Overige certificaten, voornamelijk gebaseerd rondom de marketing niche (Digital Marketing, Advanced E-Marketing etc.)

- Web Design bedrijf, een side hustle waarin ik gedurende jaren voor verschillende ondernemers websites heb ontworpen.

- Social Media Marketing, beherend van een Instagram pagina van 60.000+ volgers en een bereik van circa 2 miljoen accounts per week. Hier hielp ik m.b.v. een uitgebreide cursus andere ondernemers die interesse hadden in het groeien en monetariseren van hun Social Media.

- Affiliate Marketing, gehanteerd tijdens het begin van mijn Instagram account tot ongeveer de 30.000 volgers. Hier promootte ik een bestaande Instagram Growth cursus. Ook gehanteerd in het eerste jaar dat TikTok begon te ontploffen.

 

En nog een heel arsenaal aan boeken, cursussen en side hustles die ik heb gevolgd om mezelf zo breed mogelijk te oriënteren.

 

Wil je zelf ook beginnen met ondernemen of naast je werk een zakcentje verdienen? Dan ben je op de goede plek.

BEGIN JOUW VERHAAL HIER!

Heb jij een droom om je eigen succesvolle onderneming te runnen, of ben je er al een tijd mee bezig maar wil het nog niet helemaal lukken? Dan ben je op de perfecte plek terecht gekomen!

bottom of page